Внесување и повлекување средства од сметката на Bet365

Како да се платат или повлечат средства од сметката на Bet365? На што треба да се обрне внимание за време на регистрацијата и отварањето на вашата сметка? Колку долго трае внесувањето или повлекувањето на пари на и од сметката?

Како лидер на пазарот, обложувалницата Bet365 нуди цела палета од опции за депозит. Тие се во голем број и тешко е да се опишат сите. Особено ако се знае дека секој користи не повеќе од две форми за депозит. Добро е што ги има во толкав број. Секој играч ќе си го најде методот кој највеќе му одговара. Јас користам само плаќање и повлекување преку картичка.

Воглавно, основната разлика која ја забележав меѓу различните методи за плаќање се однесува на минималната и максималната сума на депозитот. Оттука, овој аспект треба да се земе предвид кога ќе го избирате својот метод за плаќање.

Изборот на методот е, исто така, многу важен бидејќи во иднина средствата можат да се повлечат единствено на истата сметка и само преку користење на истиот метод за плаќање.

Средствата не можат да се повлечат преку платежна картичка или интернет паричник. Принципот е едноставен: можете да повлекувате средства на начинот на кој сте ги внеле. Затоа, одвојте време кога ќе го избирате соодветниот метод за плаќање.

Bet365 – регистрација »Bet365 – регистрација »

Рекламирање

Плаќања и повлекувања од Bet365: верификација на сметката

И тука има друг проблем. Мора да ја верифицирате сметката за да можете да повлекувате пари. Јас за верифицирав мојата сметка веднаш по отварањето. На интернет често можат да се најдат поплаки дека обложувалницата не сака да ги исплати средствата. Вистината е дека обложувалницата не може законски да ги исплати средствата од невирифицирана сметка. Сите информации во врска со верификацијата на сметката можат да се најдат овде:

Исто така важно е дека сите податоци во формуларот за регистрација мора да се во согласност со податоците испратени за верификацијата. Во случај на несогласувања, вашите повлекувања ќе бидат блокирани. Внимавајте да не ги измислувате вашите податоци. Ова е наједноставното нешто зошто вашите повлекувања можат да бидат суспендирани. Лично, јас не се сеќавам на случај во кој некој ја има верифицирано својата сметка и се има согласено со правилата, а нивните повлекувања да не биле направени. Ако некој во форумите пишува дека обложувалницата необосновано ги суспендира неговите повлекувања, ова обично не е 100% вистина. Овие инциденти обично се резултат на нецелосна регистрација или злоупотреба на бонусите 🙂

Bet365  плаќања – кредитирање на средствата

Што се однесува на плаќањата и повлекувањата, времето потребно за кредитирање на средствата е исто така важно. Ако платам преку својата картичка, парите веднаш ќе бидат кредитирани на мојата сметка. Од друга страна, повлекувањето не трае повеќе од 2 работни дена. Проверете го периодот што важи за методот кој ќе го користете.

Bet365  плаќања – лимити

Ако забележите дека плаќате повеќе пари од што е потребно, Bet365 ви дава можност да ја ограничите сумата и фреквенцијата на плаќањата. Ова е одлична функција која ви дава подобра контрола врз вашите депозити и облози.

 

Uplate i isplate Bet365 , Bet365 Metódy vkladu a výberu , Uplate i isplate u kladionici Bet365 , Bet365 kifizetések , Bet365 hesabına vəsait yatırmaq , Depositando fundos na conta Bet365 , Bet365-Cómo depositar y retirar , bet365 депозиттері мен қаражатын алу , bet365 ավանդներ և դուրսբերումներ , Bet365 Marocco , Bet365 Depozitimi i fondeve, Внесување и повлекување средства од сметката на Bet365, Vložitev in dvig sredstev z računa Bet365, Bet365 аккаунтад мөнгө байршуулах, татан авах , Způsoby vkladu a výběru z účtu Bet365

Relevant news