Како да се регистрирате на обложувалницата Bet365?

Подолу ќе го опишеме процесот за регистрација. Ќе издвоиме на што треба да обрнете посебно внимание и кои грешки не треба да ги правите кога ќе ја отварате вашата сметка.

Bet365 е една од најдобрите интернет обложувалници во светот и, лично за мене, креирањето сметка на Bet365 е неопходно. Подолу ќе го опишам моето искуство со регистрацијата и ќе ги опишам деталите на кои треба да обрнете внимание.

Bet365 – регистрација »Bet365 – регистрација »

Рекламирање

Еве како да се регистрирате и да отворите сметка на Bet365:

– Најпрво кликнете на копчето „регистрирај се“ во десниот горен агол од екранот и пополнете го формуларот за регистрација.

– Имајте предвид дека формуларот за регистрација треба да биде пополнет многу внимателно. Не се прифаќаат никакви грешки. Ако направите грешка, нема да бидете во можност да повлекувате средства во иднина, а ова е од клучна важност за вас.

– Кога ќе го пополните и прифатите формуларот за регистрација, ќе добиете е-мејл од Bet365 со информации за целиот процес за регистрација.

– Сега ќе можете да се најавите на вашата нова сметка и да го направите својот прв депозит.

Целата иницијална процедура за регистрација обично не трае повеќе од 5 минути. Сега вашата сметка е спремна за користење.

Верификација на сметката на Bet365: KYC процедура (Know Your Customer)

Ако на почетокот наидете на проблеми со вашата Bet365 сметка, можно е да го немате завршено KYC (Know Your Customer) процесот за верификација. На пример, јас не можев да повлекувам пари од мојата сметка се додека не ја поминав верификацијата. Најверојатно и вие треба да го направите истото. Ова е причината зошто ова треба да се направи колку што е можно побрзо. Верификацијата е потребна заради легални обврски и не треба да се смета како пречка наметната од Bet365. Заради таа цел, од мене се бараше да испратам копија од документ за идентификација. Јас можев да бирам помеѓу пасош или лична карта. Дополнително, може да ви побараат да испратите документ кој ја потврдува вашата адреса на живеење. Ова може да биде сметка за гас или струја или извод од банка со ваша адреса. Само по прифаќањето на овие документи, мојата сметка беше целосно активирана и можев да повлекувам пари.

Верификација на Bet365: 4-цифрен безбедносен код

Заради безбедносни причини и за верифицирање на поединците, секој корисник добива 4-цифрен безбедносен код. Него ќе можете да го креирате по успешната регистрација. За потврдување на идентитетот ќе треба да ја контактирате службата за корисничка поддршка. Ако го заборавите вашиот безбедносен код, ќе можете да го обновите преку контактирање на службата за поддршка. Ако го памтите кодот, ќе избегнете дополнителни потешкотии во иднина.

Лозинка за Bet365 сметката: што треба да се направи ако ја заборавите лозинката

Понекогаш може да се случи да ја заборавите лозинката на вашата сметка. Истото ми се случи и мене после празниците. Што треба да се направи.

Мене ми требаше 4-цифрениот безбедносен код за да ја обновам својата лозинка. Новата лозинка се праќа на е-мејл адресата за време на регистрацијата. Ако ја заборавите својата лозинка и сè уште се обидувате да се најавите, имајте предвид дека имате само 4 обиди на располагање. Во спротивно вашата сметка ќе се блокира и ќе треба да ја контактирате службата за корисничка поддршка. Ако два пати се обидовте да се најавите на вашата сметка (без успех), подобро и попрактично е да ја контактирате службата за поддршка пред да се обидете уште еднаш.

Bet365 сметка: привремено исклучување или целосно затварање

Слично како и со другите обложувалници Bet365 им дава можност на своите корисници повремено или целосно да ја блокираат нивната сметка. Ако мислите дека имате проблем со коцкање или едноставно сакате да одморите од играње, привремено можете да ја блокирате вашата сметка. За време на одредениот период нема да можете да ги користите функциите на Bet365 и вашите права за најавување ќе се обноват по истекување на дефинираниот лимит. Кога одам на одмор, јас ја блокирам мојата сметка на еден месец.

Ако сметате дека имате проблем со коцкање, можете да ја блокирате вашата сметка целосно. Секако, имајте предвид дека затварањето на вашата сметка е неотповикливо. Сметката не може да се обнови и нема да бидете во можности ниту да отворите нова сметка ниту да се регистрирате одново на Bet365.

Сега кога го знаете целото мое искуство во врска со сметката на Bet365, треба само да изберете метод за плаќање и да го внесете својот прв депозит. Јас ви ги доловувам моите искуства поврзани со плаќањата и повлекувањата од Bet365 во – овде.

Kako se registrirati na Bet365 , Bet365 Registrácia , Bet365 Srbija registracija , Bet365 regisztrációs , Bet365 qeydiyyatdan keç , Bet365-como registrar , Bet365 Cómo registrarse , Bet365 қабылданбады , Bet365-ը մերժում է , Bet365 Marocco , Bet365 regjistrohu, Како да се регистрирате на обложувалницата Bet365?, Kako se registrirati pri stavnici Bet365?, Bet365 бооцооны газарт хэрхэн бүртгүүлэх вэ? , Jak se mohu zaregistrovat u Bet365?

Relevant news